29. syyskuuta 2012

Uusi Joulu alkaa sitten kun edellinen päättyy

Heippa!


Tästä alkaa siis meikätytön uusi Joulublogi! Ideanahan on luontevasti joulu ja kaikki siihen liittyvä valmistelu (tulee varmaan hirvee kiire kun oon näin myöhässä....) . Kirjoitan blogiani pilke silmäkulmassa, joten kaikkea ei tosiaankaan tarvitse ottaa niin kovin vakavasti :)
   Olen itse aivan toivoton joulufani, monena vuonna lahjojen teko on alkanut elokuussa. Kuulostaa oikeesti ihan hirveeltä, mutta se on melkein väistämättä niin, että kun kesäloma loppuu niin "mitäs sitä nyt keksis, joo hei, joulu on kohta!!" Tänä vuonna oon jopa myöhässä, nyt on jo syyskuu ja vasta nyt oon alkanut enemmän asiaa miettiä. Oon tulossa vanhaksi?
Blogissani tuutte näkemään enemmän ja vähemmän jouluvalmistelujani koristeiden,lahjojen,ruokien yms. jouluideoiden parissa. Omaa palautetta ja ideaa on suotavaa ja myös toivottavaa antaa, ei oo kivaa kirjotella vaan ittelleen... :)
Uskon nimittäin vahvasti etten ole ainoa tällänen jouluintoilija (koska....kuka muka ei rakasta joulua? ), joten tervetuloa kaikki yhtään joulumieliset! :D

Eilen löysin meiän kirjahyllystä Kotilieden Suuren Joulukirjan - ja voitte arvata, mihin upposi heti kerralla pari tuntia! Tästä parhaita paloja jakoon...
Ai laimeniko jouluinto yhtään näiden jälkeen.....? Not.

5 kommenttia:

 1. Miekin aloitin tänään joulublogini. Ja ihka ensimmäisen blogini bloggerissa, pitänee opiskella miten saisi hieman kivemman blogipohjan itselleni :)

  VastaaPoista
 2. Kiva tietää että voin tarvittaessa kysellä sitten neuvo blogin ihmeellisestä maailmasta. Tilasin muuten eilen netistä tuon Kotilieden joulukirjan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonniin, tuo 2006-vuoden painos on ainaki tosi hyvä, en sitten tiedä onko siitä tullut jo joku uusi versio? :)

   Poista
 3. Tervetuloa joulubloggaamisen maailmaan, kiva kun löytyy uusia samanhenkisiä bloggaajia. Tekstisi pohjalta on pakko kommentoida, että itselläni alkaa joulun suunnittelu jo hyvin varhain, melko pian edellisen joulun mentyä, mutta viimeistään juhannuksen jälkeen ajatukset tuntuvat lipuvan aina vain vahvemmin joulun pariin. Eli ei hätää, et ole ainoa :D

  Tervetuloa tutustumaan myös minun joulublogiini!
  Terv. Craft'Annabell
  http://tulejoulupunainen.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvä juttu etten ole ainoa! Sinäpä vasta ootkin aikaisessa :) Liityinkin heti lukijaksi blogiisi :)

   Poista