20. joulukuuta 2012

Joulu on jo ovella

Olen ollut aika kiireinen ja surkea bloginpitäjä :D Mulla ei vain ole yksinkertaisesti ollut aikaa, joka päivä töiden jälkeen on ollut jotakin menoa. Elleivät ne ole olleet jotakin arkijuttuja tai ystävien tapaamista, niin sitten joulujuhlia ja pikkujouluja. Viime viikolla olin myös säestämässä pianolla yhdessä joulujuhlassa :) Ja toiseksi aikaani ovat verottaneet taudit -.- Olen ollut parin kuukauden sisällä jo neljä kertaa kipeänä, ei hauskaa. Tälläkin hetkellä olen toipilaana, onneksi sentään ehdin parantua jouluksi!!!

Tässä tulee joka tapauksessa kuvia niistä vähäisistä jouluvalmisteluista, mitä olen ehtinyt tehdä, sekä itsenäisyyspäivästä :)
Olin tosi mielissäni kun löydettiin joku vuosi sitten tuollainen Suomen mallinen piparimuotti. Niistä on aina yhtä kiva tehdä itsenäisyyspäivän piparit :) Nuo oudot pisteet eivät ole tuossa vahingossa, vaan siihen on merkattu suunnilleen oikeaan kohtaan kaksi paikkakuntaa joilla kummallakin on oma merkityksensä meidän perheelle... :)

Itsenäisyyspäivän leivokset <3 Namia. Olivat kyllä samalla mun synttärileivokset, syntymäpäiväni kun on siinä itsenäisyyspäivän tienoilla.

Siniristilippumme, sulle käsin vannomme, sydämin: Sinun puolestas elää ja kuolla on halumme korkehin!
Linnanjuhlat tuli jälleen katsottua, joka kerta yhtä tylsät mutta pakko ne vain on nähdä :DOlen aivan rakastunut omatekemiin joulukarkkeihin! Niitä on väännetty täällä kuutta eri lajia, jotta voidaan pakata kivasti laatikoihin ja antaa joululahjaksi muutamalle hyvälle ystävälle :) Tässä erittäin helppotekoiset suklaakirsikat! Suklaa sulatetaan vesihauteessa ja tikun päähän tökätty kirsikka pyöräytetään suklaassa. Nonparellit päälle ja sitten vain kylmään jähmettymään . On muuten hyviä!

Suklaakirsikat tummalla suklaalla

Marsipaani-suklaakarkkeja

Lisäksi meillä on vielä kermakolaa, hedelmämanteli-suklaata ja riisipopoja eli riisisuklaata :D Niistä ei ole kuvaa toistaiseksi.

Joulukortit on lähetetty, joululahjat viittä vaille valmiina, valot ja paperienkelit ikkunoissa.... Ensi viikonlopusta tulee kiireinen! Viimeistään joulun välipäivinä tulee suuri postaus siitä, miten jouluaattoni sujui :) Hyvää viimeistä loppukiriä kaikille, älkää stressatko liikaa! ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti